Buszbérlés Budapest

személyszállítás,buszbérlés,buszrendelés,buszkölcsönzés
bemutatkozás

Cégünk a Fitos-Bus Kft. 2005 áprilisában alakult. Tizenhat éve belföldi és nemzetközi személyszállítással foglalkozunk, szolgáltatásainkat kedvező áron nyújtjuk. Cégünk igyekszik rugalmasan igazodni az ügyfelek igényeihez, azokat a lehető legmagasabb színvonalon kielégíteni, mindazonáltal szolgáltatásaink során fontosnak tartjuk a minőség és a biztonság teljes körű figyelembevételét. 

Változatos utak mind belföldön, mind külföldön 

Az ügyfelek kívánsága alapján a legkülönfélébb úti célok jelennek meg a cég repertoárjában, úgymint belföldi vagy külföldi kirándulások, belföldi vagy külföldi transzferek, továbbá városnézések, sítúrák, városlátogatások, valamint üdülő és nyaraló programok. 

Az ügyfelek igényeihez rugalmasan igazodó járműpark 

Az utazni vágyó ügyfeleket nagy tapasztalattal és gyakorlattal rendelkező, szakképzett buszvezetők szállítják a cég saját tulajdonában lévő, kifogástalan műszaki állapotú autóbuszokkal. Mindezt kiegészítendő az iroda - partnercégein keresztül - képes a saját járműállományán felüli buszokat az ügyfelek rendelkezésére bocsátani a különböző igények kielégítése érdekében, legyen szó akár kisebb buszokról, akár emeletes autóbuszokról. 

A magas színvonalat biztosító Mercedes buszok 

Ahogy korábban is említettük, a Fitos-Bus Kft. alapvetően a saját tulajdonában lévő autóbuszokkal dolgozik. Ezek Mercedes O350 Tourismo, Volvo 9700, Neoplan Tourliner és Setra 415-GT-HD típusú autóbuszok, alapparamétereiket tekintve 1-9 évesek, valamint 49+2 és 50+2 férőhellyel rendelkeznek. A járművek full extrás felszereltséggel bírnak. Ennek megfelelően mindegyikben található klímaberendezés, DVD lejátszási lehetőség (két monitorral), WC, navigációs rendszer, valamint mikrofon. Mindezen felül az utasok kényelméről hűtőgép, italautomata, kihúzható, illetve dönthető ülések, valamint olvasólámpák gondoskodnak. 

Több mint tizenhat éves tapasztalat a hazai és külföldi személyszállításban 

A cég 2005. óta aktív szereplője a magyar személyszállítási piacnak. Mindennek jegyében évek óta számos jelentős magyar és külföldi utazási iroda kiemelt szállítója, úgymint például a külföldiek közül az ausztriai Danube Tours, valamint a szintén ausztriai Vienna Holidays,és a Brit European Destination Ltd. A hazai piacon széleskörű ügyfélforgalommal bíró irodák közül is jó néhány a Fitos-Bus Kft.-vel is dolgozik, mint például  EETS Budapest, Rapszódia Utazási Iroda az Unitravel Utazási Iroda, a Locomotiv Travel, vagy az IBUSZ Utazási Iroda. 

Csoportok, társaságok igény szerinti utaztatása 

Az utazási irodák ügyfeleinek kiszolgálása mellett a Kft. közvetlen megkeresések alapján egyéb csoportok, társaságok szállítását is végzi. Mindezek jegyében a Kft. számos esetben céges, iskolai és óvodai csoportok, sport- és egyéb egyesületek, nyugdíjas klubok vagy akár baráti társaságok szállítójaként jelenik meg. Kiemelt partnerei között tartanak számon több köz-, illetve magánintézményt, a teljesség igénye nélkül felsorolva az alábbiakat: a XV. kerületi Ifjúsági és sport központ, a CSSC Szabadidősport Egyesület, a Magnificat Gyermekkar, a Don Bosco Katolikus Általános Iskola, az ELTE Állatrendszertani Tanszék, az ELTE PPK HÖK, az ELTE TÖFK HÖK, az ELTE Trefort Ágoston Gyakorlóiskola és a Honvédelmi Minisztérium. 

Díjkalkuláció előre kiválasztható rendszere 

A költségek elszámolása kétféle módon történhet: óradíj és kilométer alapon. Az előbbi, vagyis az óradíj alapú elszámolás esetén legalább négy óra mindig elszámolásra kerül, továbbá a tényleges használati idő mellett plusz egy óra ki- és beállási díj is a számla részét képezi. Az utóbbi, vagyis a kilométer (távolság) alapú elszámolás esetén a ténylegesen megtett km mellé plusz 30 km ki- és beállási díj kerül elszámolásra. Ez esetben a napi elszámolható minimum: 250 km. Ezen felül a tényleges autópályadíjak , útadók , parkolási díjak és gépkocsivezető napidíj kerül felszámolásra.

Buszrendelés, személyszállítás, autóbusz rendelés, busz Autóbuszos személyszállítás, osztálykirándulás, busz rendelés, buszos városnézés, reptéri transzfer, céges rendezvény programok Busz, buszos transzfer, buszbérlés, buszrendelés Buszos osztálykirándulás, dolgozói járat, céges kirándulások, buszos síút, személyszállítás Utazás, buszos utazás, zarándokút busszal nemzetközi személyszállítás, buszrendelés Dolgozók szállítása, munkásjárat, autóbusz, busz, transzfer, személyszállítás 

Autóbusz bérlésszemélyszállítás,buszbérlés,buszrendelés