Grindelwald Interlaken trip

grindelwald switzerland tripGrossglockner High Alpine Road Austria

Grossglockner High Alpine Road Austria

Az új flotta tag hazafelé jövet.

IMG_5100.MOV

YouTube-videoklip
A facebookon :személyszállításbuszbuszbérlésbuszrendeléskirándulásnyaralásutazás belföldön,utazás külföldönhétvégi programcsoportos kirándulásosztálykirándulás,céges utazásreptéri transzfer


Iskolák közkedvelet úticélja az obervellachi erdei iskola:  www.tothlazar.hu

Groppensteinerfall Turistaház| Nyomtatás |
2007. január 13. szombat, 16:58

Obervellach Ausztria Karinthia tartományában egy hegyekkel ölelt kicsi (mindössze 2540 lélekszámú) város. Amerre a szem ellát, mindenfelé havas hegycsúcsokat látni, még tavasszal is. A jó levegő, a csodálatos táj, turisták, sportolók, pihenni vágyók ezreit vonzza ide egész évben: novembertől - májusig a Mölltal gleccser hóbiztos pályái a sielőket, tavasztól - őszig a Möll folyó a rafting szerelmeseit, a környező hegyek, turistautak a túrázókat, kirándulókat.

Fogadónk a városka szélén áll a hegyoldalban. Elõtte hegyipatak csörgedezik, fölöttünk a hegytetõn Groppenstein gróf kastélya nyúlik a magasba, szemben a közel 2784 méter magas Polinik hegy magaslik. Az épület valamikor a kastélyhoz tartozott, és fogadóként szolgálta az utazásban megpihenni vágyókat. Jelenleg is a kert végében áll az egykori õrhely és hídvám-szedõ épület.

A Budapest Fővárosi Önkormányzat Oktatási Bizottsága, az obervellachi Polgármesteri Hivatal és a vendégfogadó együttműködése alapján kedvezményes szállás, és programajánlatot kínálunk erdei iskolák, nyelvi táborok, sítáborok, baráti társaságok részére.

Elhelyezés 4-8-10 ágyas mosdós szobákban. Hideg-meleg vizes zuhanyzó és WC külön helyiségben található. Az épületben 45 fő részére tudunk helyet biztosítani, félpanziós ellátással. Az ebédlő és a játékszoba közösségi foglalkozásokra alkalmas.


Élményebeszámoló 2.| Nyomtatás |
2008. január 30. szerda, 21:40

2006. augusztus 27-én 7 órakor indultunk el Obervellachba, Ausztriába. Az út nagyon hosszú volt, de nagyon jól érezte magát mindenki. Útközben megálltunk a Minimundusban, ahol híres építmények kicsiny mását láthattuk. Sajnos az idő nem kedvezett, mert eleredt az eső. Tovább tartottunk a szállásunkra, ahol már az első nap estéjén elbűvölt mindenkit az ínycsiklandozó vacsora. Minden nap vacsora után tanultunk egy kicsit, s aztán fürdés. A villanyoltás után még mindenki beszélgetett a szobájában. Reggel 7 órakor volt az ébresztő. Reggeli után indultunk az iskolába, ahol Petra néni és Helmuth bácsi segítségével játékosan tanultunk. Iskola után kvíz volt, amiben összemérhettük németül kellett a városka lakóitól a megadott kérdésekre megtudni a választ. Első délután a Reiseck hegyre mentünk és megnéztük a víztározót. Ezután egy tanösvényen sétáltunk végig, ahol sok német szót tanultunk, több növényfajtát és német nevüket ismertük meg.

 

Kedden iskola után egy vadasparkba mentünk, ahol sok gyönyörű állatot láttunk és simogattunk meg. Ezután Spittalba utaztunk, ahol vasútmodelleket tekintettünk meg majd ajándékokat vásárolhattunk családtagjaink részére.
Másnap a Schareckre egy havas hegyre libegőztünk fel, ami 2600 méter magas volt. Fent esett a hó és nagyon hideg volt, így csak egy pár fotó erejéig maradtunk a hegycsúcson.
Az esti séta során egy erdőben kirándultunk és egy vízesést csodálhattunk meg. Következő nap a BIOS- házban sok érdekes kísérletet láttunk és mi is részt vehettünk egy-egy kísérletben. Az eddigi tanulmányainknak köszönhetően a német nyelvű előadásból sok mindent megértettünk. Ezt követően a szemben lévő uszodában lubickolhattunk, ami mindenkinek nagy örömöt jelentett.
Pénteken a Terra Mysticába, egy bányába mentünk, ahová 68 méteres csúszdán csúsztunk le, majd 800 métert csillével tettünk meg. A sötétben elég félelmetes volt, de az idegenvezető és a nevelők vigyáztak ránk.
A barlangi túra után egy 1500 méter magas hegyre libegőztünk fel. Itt a hegytetőn már a barlangi hideg után jól esett, hogy sütött a nap. A napfürdőzés után elindultunk a majomparkba. Ez a park csodálatos, mivel a majmok szabadon ugrándozhatnak a fákon, így számunkra is érdekes látvány volt, hogy ilyen közelről ismerkedhettünk meg az állatokkal.
A szállás felé indulva már mindenki izgult a mindennapos kvíz-játék eredményhirdetése miatt. Minden csapat örült az ajándékoknak, de ugyanakkor szomorú is volt, mivel ezzel a tábor is véget ért.

Eljött a szombati nap, a hazautazás napja. Elindultunk hazafelé, de a Wörthi-tónál még megálltunk egy hajókázásra. A hajóút Maria Wörthig tartott, itt várt a busz minket, ami szerencsésen hazaszállított Magyarországra.
Számunkra ez a tábor nagyon tanulságos és élményekben gazdag volt, ezért minden olyan tanulónak is szeretnénk ajánlani, aki még nem vett részt ilyen külföldi táborban.
Pásztor Zsófia, Balla Zsófia, Marjai Tímea
5.a
Hild József Általános Iskola 


obervellach
Busz - buszbérlés - buszrendelés - autóbusz rendelés - személyszállítás

obervellach2

Obervellach térképAmsterdam Ibis Hotel. A csoport és a busz is megpihen.

személyszállítás
Magnificat Gyermekkar
A Magnificat Gyermekkar szállítását hosszú ideje cégünk végzi és a 2012 -es szereplés Spanyolországban és Olaszországban eredményes volt.

A spanyolországi 30. Nemzetközi Kórus- illetve Táncversenyen és Fesztiválon a nőikari kategóriában első, míg folklór kategóriában második helyezést ért el a budapesti együttes.

A 9400 eurós összdíjazású megmérettetésre július 19-től 22-ig került so Vic városában, ahol közel huszonöt országból érkeztek résztvevők. A több mint negyven csoport öt kategóriában indulva mérhette össze tudását. A zenei zsűriben helyet foglalt Lluis Vila (elnök), Carles Gumí, Francesc Busquets, Andrea Angelini (Olaszország), Anne Aaltonen (Svédország) és Kollár Éva (Magyarország). A táncos zsürorok Narendra S. Kotiyan elnökletével Marjolun Van Der Meer, Francesc Casadesús és Josep Mas Pineda voltak.

A vegyeskórusoknál a Grex Vocalis (Norvégia), a gyerekkaroknál a Moráviai Gyermekkar (Cseh Köztársaság), a nőikaroknál a Magnificat, a foklór kategóriában a Fülöp-szigeteki Egyetem Koncertkórusa, míg a néptáncosoknál a pálmai S'Eixam Mallorqui bizonyult a legjobbnak.

A tánc kategóriában a paksi Tűzvirág Táncklub képviselte hazánkat. A Szebellédi Valéria vezette Magnificat Ifjúsági Kórusnak nem ez az első rangos elismerése: tavaly áprilisban nagydíjasai lettek a 13. Budapesti Nemzetközi Kórusversenynek.

A kórus alapítója és karnagya Szebellédi Valéria
Szebellédi ValáriaA Földrajztanárok Egylete rendszeresen visszatérő ügyfeleink egyike. Az alábbi linken további információt kaphat :
A Csepeli Turisták élménybeszámolóit valamint programjait olvashatod ezen az oldalon.
Buszrendelés a Fitos-Bus Kft.-től: bel- és külföldi személyszállítás hosszabb utakra és rövidebb kirándulásokra egyaránt. Repülőtéri transzferek, kirándulások, nyaralások egész Európában, céges csoportok és sportegyesületek fuvarozása: fitos-bus.com

internetes megjelenések:busz
A Fitos-Bus több éve sikerrel szállítja megbízóit Európa útjain. Ügyfelei közt a példának okáért egyetemek, baráti társaságok, magyar és külföldi utazási irodák is képviselik magukat. A cégnél az autóbuszbérlés nagyobb távolságokon túl (például külföldi nyaralások) rövidebb városnézésekre is lehetséges. A vállalkozás a saját tulajdonú Mercedes Tourismo buszaival, továbbá partnercégei segítségével minden személyszállítási igénynek meg tud felelni.Hollandia
Minőség, kényelem, megbízhatóság, korrekt hozzáállás.
Személyszállítás, buszbérlés belföldön és külföldön egyaránt!Hollandia

Don Bosco Katolikus Általános Iskola

A DON BOSCO Katolikus Általános Iskola és Óvoda a tavaszi Erdélyi kirándulások alkalmával több alkalommal cégünkel bonyolította le a személyszállítást.
 
Németországból hazafelé
 
 
 
 
 
kirándulások képekben
 
Ha a szükség megkívánja
 
kompon
 
 
kiránduló csoport
 
csoport a hegyen
 
Barcelona Sagrada FamíliaA Sagrada Família, a Szent Család-templom vagy A Jövő Temploma Barcelona területén (Katalónia,Spanyolország) található templom, katalán nyelven a hivatalos neve: Temple Expiatori de la Sagrada Família (A szent család engesztelő temploma). Antoni Gaudí mesterműve.

Római katolikus bazilika (nem katedrális – Barcelona katedrálisa a Santa Eulàlia katedrális, gótikus stílusú épület a középkorból). 2010. november 6-án XVI. Benedek pápa bazilika rangjára emelte és megszentelte.[1] [2]


A tervek összetettsége miatt rendkívül lassan épült, jelenleg is munkálatok folynak rajta, elkészülte után a világ legnagyobb bazilikája lesz. Az épület az organikus építészet mintapéldánya, de sorolják a szecesszióhoz is, sőtkubista jegyeket is találtak rajta.


forrás: http://hu.wikipedia.org/wiki/Szent_Család-templom_(Barcelona)


Sagrada Família
Információk a buszbérlés lehetőségeiről

Milyen autóbuszok állnak az ügyfelek rendelkezésére? Milyen típusú utazásokhoz vehetőek igénybe a cég autóbuszai? Mit érdemes tudni a buszos kirándulások szervezőinek a pihenőidőről, a vezetési időről vagy az autópályadíjakról? A cég honlapján az érdeklődők választ kaphatnak mindezen kérdésekre.

Címkék: busz bérlés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

http://szemelyszallitas.blog.hu/api/trackback/id/5106804 

Amsterdami kirándulás képei:

Amsterdam


Amsterdam 2


Amsterdam 3Fitos-Bus Kft. - buszrendelés és buszbérlés

A Fitos-Bus egy nemzetközi és belföldi személyszállítást végző cég, ahol a buszrendelés kedvezményesen is lehetséges. Autóbuszrendelés a főváros vonzáskörzetében akár városnéző utakra (óradíj alapú elszámolással). A vállalkozás saját, Mercedes márkájú, jól felszerelt, klimatizált luxusbusz járműparkkal rendelkezik, amiket nagy tapasztalattal rendelkező autóbuszsofőrök hajtanak. Partnercégek segítségével kisebb mikro- vagy akár emeletes buszrendeléseket is teljesít. A cég folyamatosan minőségi szolgáltatást igyekszik nyújtani, nyugdíjas kluboktól kezdve utazási irodák, sportolók csoportjaival bezárólag mindenki igényeit kielégítve. Iskolai csoportoknak további kedvezményt ajánl.

Ugrás a weboldalra: Autóbuszbérlés, buszrendelés 

: http://www.fitos-bus.com :
  • Idegenforgalmi utak bel- és külföldön Repülőtéri transzferek Vacsora programok Üzleti célú utazások bel-és külföldön Iskolai kirándulások Színház, koncert, múzeum látogatás célú transzferek Esküvői transzferek Külföldi zarándokutak Transzferek sportrendezvényekre Munkásszállítás
Francia síút alkalmával
      
parkoló

sífelvonó

személyszállításbuszbuszbérlésbuszrendeléskirándulásnyaralásutazás belföldön,utazás külföldönhétvégi programcsoportos kirándulásosztálykirándulás,céges utazásreptéri transzfer

Francia Riviérán


YouTube-videoklip

együtt

a hegyekben

Olaszországban


buszbérlés,buszrendelés


buszbérlés Fitos-Bus


személyszállításbuszbuszbérlésbuszrendeléskirándulásnyaralásutazás belföldön,utazás külföldönhétvégi programcsoportos kirándulásosztálykirándulás,céges utazásreptéri transzferszolgáltatásaink:
bel- és külföldi kirándulások,gyermekszállítások,osztálykirándulások,rendezvényekre csoportok szállítása,városnézések,transzferek,dolgozók szállításaSZEMÉLYSZÁLLÍTÁS

Személyszállítás terén is nagy tapasztalattal rendelkezünk,és ezt számtalan esetben bizonyítottuk. Személyszállítás 50 főig klímás autóbusszal. Személyszállítás  busszal. Belföldi személyszállítás, nemzetközi személyszállítás egész európában. Háztól-házig szolgáltatás: mi önért megyünk és haza is visszük!